zondag 16 juni 2024
HomeFotografieBestuurder rijdt tegen paal op rotonde in Dongen en neemt de benen

Bestuurder rijdt tegen paal op rotonde in Dongen en neemt de benen

Zaterdagavond even na half twaalf is op de rotonde Gaasjesweg met de Fazantenweg in Dongen een ongeval gebeurd. Door onbekende oorzaak crashte de bestuurder midden op de rotonde tegen een paal met wegwijzers. Na de crash ging de bestuurder er van door. Een gealarmeerde ambulance kon met onverrichte zaken terug. De politie was ter plaatse. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Ook is niet bekend waarom de bestuurder vluchtte. Mogelijk is er drank in het spel. Een takelbedrijf kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde auto te takelen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!