woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieBromfietsster hard onderuit op glad wegdek in Sprang-Capelle

Bromfietsster hard onderuit op glad wegdek in Sprang-Capelle

Een bromfietsster is woensdag op de Dick Flemmingstraat gewond geraakt na een harde val op glad wegdek. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. Aan het begin van de avond ging het op de Dick Flemmingstraat mis. De bestuurster wilde de rotonde bij de Van Der Duinstraat nemen, maar ging net daarvoor op haar bromfiets hard onderuit op het gladde wegdek. Het is onduidelijk wat de oorzaak is van het gladde wegdek, maar de gemeente is op de hoogte gesteld. De bestuurster is meegenomen naar het ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!