woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieMan op elektrische step raakt gewond bij botsing met auto op het...

Man op elektrische step raakt gewond bij botsing met auto op het Halve Zolenpad Waalwijk

Rond de klok van 20:15 uur, kreeg de politie een melding van een aanrijding op het Halve Zolenpad. De automobilist had de man op de elektrische step niet zien aankomen met een aanrijding als gevolg. Volgens omstanders die het ongeval hadden zien gebeuren was de verlichting van de step slecht zichtbaar. De klap was volgens ooggetuigen flink. De man kwam hard op het wegdek terecht en raakte lichtgewond. Team verkeer van de politie was ter plaatse gekomen voor onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!