woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieBrand in papierpers bij webwinkel Bol.com Waalwijk

Brand in papierpers bij webwinkel Bol.com Waalwijk

Dinsdagochtend vroeg ontstond er een brand in een pand van de online winkel Bol.com. De brand brak uit omstreeks 07.45 uur door een probleem in de motor van een papierperscontainer, waardoor alle aanwezige personeelsleden het gebouw moesten verlaten. Terwijl de brandweer bezig was met het bestrijden van de brand, wachtten de medewerkers buiten. De brandweer slaagde erin de vlammen in de container snel te doven, maar de rook bleef nog geruime tijd in het gebouw hangen. Om dit probleem aan te pakken, werd gebruik gemaakt van een apparaat om de rook te verdrijven.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!