woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieBestuurder rijdt met auto van talud Valkenvoortweg Waalwijk

Bestuurder rijdt met auto van talud Valkenvoortweg Waalwijk

Rond kwart over tien donderdagavond kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval aan de Valkenvoortweg in Waalwijk. Voorbij de brug in de bocht was de bestuurder de macht over het stuur verloren, en reed een stukje verderop van het talud af. De bestuurder en een inzittende waren door omstanders uit hun auto gehaald. Beide kwamen met de schrik vrij. De inzittende is na verhoor met de politie door een omstander thuisgebracht. De bestuurder van de auto moest met de politie mee voor verhoor.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!