woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobilist ziet fietser over het hoofd in Waalwijk, man gewond naar het...

Automobilist ziet fietser over het hoofd in Waalwijk, man gewond naar het ziekenhuis

 Op de rotonde aan de Burgemeester Smeelelaan in Waalwijk is vrijdagmiddag een fietser aangereden door een automobilist. De man is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto had de fietser niet zien aankomen met een aanrijding tot gevolg. Door de aanrijding kwam de man lelijk ten val. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval bij de rotonde waar de Groenewoudlaan en de Burgemeester Smeelelaan elkaar kruisen ontstond een flinke file.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!