vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieAuto belandt op zijn kant na aanrijding bij brandweerkazerne in Waalwijk

Auto belandt op zijn kant na aanrijding bij brandweerkazerne in Waalwijk

In Waalwijk zijn vrijdagavond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de auto’s kwam hierbij op zijn kant terecht. Het ongeluk gebeurde aan de Taxandriaweg ter hoogte van de brandweerkazerne. Enkele brandweermannen die nog aanwezig waren op hun post konden de bestuurster uit haar auto bevrijden. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt. Een takelbedrijf heeft de auto weer terug op vier wielen gezet. De andere auto liep weinig schade op.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!