woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieTwee auto's botsen op elkaar Gasthuisstraat Kaatsheuvel

Twee auto’s botsen op elkaar Gasthuisstraat Kaatsheuvel

Op de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel zijn donderdagavond twee auto’s op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde op de Gasthuisstraat met de in en uitrit van de Albert Heijn. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Een ambulance kwam ter plaatse om beide bestuurders te onderzoeken. Beide bestuurder hadden de schrik flink in de benen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De weg was enige tijd afgesloten voor verkeer. De beide auto’s raakte zwaar beschadigd en moesten getakeld worden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!