woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieUPDATE: Man dringt woning binnen via ladder Anna van Burenstraat Waalwijk

UPDATE: Man dringt woning binnen via ladder Anna van Burenstraat Waalwijk

Rond drie uur vrijdagochtend kregen de hulpdiensten een melding binnen van een overval aan de Anna van Burenstraat in Waalwijk.

De bewoner van een appartement heeft oog-in-oog gestaan met een inbreker. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van poging inbraak in zijn appartement. Hij woont op de tweede etage. Rond 02.15 uur werd hij wakker omdat zijn hond blafte. Hij ging uit bed en hoorde geluiden vanuit de keuken. Hij zag een persoon op het balkon staan die met zijn handen de ruit insloeg. De bewoner rende snel naar zijn slaapkamer en belde 112. Hij hoorde dat iemand rommelde in de woonkamer en kasten doorzocht. De inbreker is vervolgens gevlucht.

Agenten hebben nog tevergeefs in de omgeving naar hem gezocht. Vermoedelijk is er niets buit gemaakt. In de woning is bloed aangetroffen, vermoedelijk is de indringer bij het inslaan van de ruit gewond geraakt. Hij heeft bij het naar het balkon klimmen gebruik gemaakt van een ladder.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!