zaterdag 20 juli 2024
HomeFotografieUitslaande brand legt garage bij woning in de as aan de Van...

Uitslaande brand legt garage bij woning in de as aan de Van Brederodelaan in Waalwijk

Maandagochtend is er brand uitgebroken bij een huis aan de Brederodelaan in Waalwijk, waarbij de garage volledig werd verwoest. De brandweer ontving rond 06.45 uur een melding van de brand en reageerde met een grote inzet, inclusief meerdere brandweervoertuigen en een hoogwerker.

De brand veroorzaakte een grote hoeveelheid rook en aanzienlijke schade; de garage van het huis was al volledig in brand toen de brandweer arriveerde. Volgens een woordvoerder die ter plaatse was, is de brand waarschijnlijk ontstaan door verschillende accu’s die in de garage opgeslagen lagen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!