donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieVrachtwagen staat muurvast onder berucht viaduct Hertog Janstraat Waalwijk

Vrachtwagen staat muurvast onder berucht viaduct Hertog Janstraat Waalwijk

Rond kwart voor elf vanmorgen kregen de hulpdiensten een melding binnen van een aanrijding aan de Hertog Janstraat in Waalwijk. Weer stond er een vrachtwagen vast onder het berucht viaduct. Een omstander zag dat de vrachtwagenchauffeur de waarschuwingsbalk had geraakt maar toch gewoon doorreed met zijn vrachtwagen. De vrachtwagen stond muurvast onder het viaduct. Door de chauffeur is een poging gedaan om de banden leeg te laten lopen van de vrachtwagen maar dit was niet het gewenste effect. Zwaar materieel moest er aan te pas komen om de vrachtwagen die urenlang vast stond er onderuit te krijgen. Tijdens de berging was de straat afgesloten voor het verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!