donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieBestuurster gewond bij zwaar ongeval Taxandriaweg Waalwijk

Bestuurster gewond bij zwaar ongeval Taxandriaweg Waalwijk

Rond half tien vrijdagavond kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval op de Taxandriaweg in Waalwijk. Door een nog onbekende oorzaak waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Volgens omstanders was de klap enorm. Een bestuurster had rug- en nek klachten en is direct overgebracht naar een ziekenhuis. Een andere bestuurder, en inzittende raakte lichtgewond. De schade aan de beide voertuigen is groot. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!