donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieBestuurder aangehouden na weigeren blaastest Waalwijk

Bestuurder aangehouden na weigeren blaastest Waalwijk

Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op de Noorder-Allee in Waalwijk. De automobilist werd aangehouden omdat hij een blaastest weigerde. Een andere automobilist zag de bestuurder al gevaarlijk rijden op de Prof Kamerlingh Onneweg waar bij bijna al van de weg raakte. De bestuurder stopte daar even om vervolgens weer door te rijden. De bestuurder zette uiteindelijk zijn auto in een bushaven en ging straal bezopen in het bushokje liggen. Omdat hij in eerste instantie niet reageerde was ook de ambulance ter plaatse gekomen samen met twee politiewagens. In de auto zat ook nog een vrouw die ook straal bezopen lag te slapen in de auto. Op het politiebureau zal moeten blijken hoeveel de bestuurder gedronken heeft.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!