maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieRuzie tussen arbeidsmigranten mondt uit in steekincident: drie gewonden, zeven aanhoudingen

Ruzie tussen arbeidsmigranten mondt uit in steekincident: drie gewonden, zeven aanhoudingen

Er heeft zondagochtend een steekpartij plaatsgevonden bij een logiesgebouw aan de Veltmanweg in Waalwijk. Er zijn zeven verdachten aangehouden, van wie er drie gewond raakten. In het gebouw verblijven arbeidsmigranten. De hulpdiensten werden rond 06.00 uur gealarmeerd. Het begon met een ruzie op de parkeerplaats, die eindigde in een steekpartij. De politie geeft aan dat de meldingen zo heftig waren, dat zij met meerdere eenheden, waaronder een hondengeleider met zijn hond, ter plaatse gingen. Ook kwamen er meerdere ambulance naar de plek toe. In een van de kamers werd een vrouw aangehouden die enkele messen bij zich had. ,,Het juiste verhaal komt niet boven maar het zou mogelijk gaan om ruzie tussen een prostitué, haar begeleider, klanten en andere bewoners van het complex”, meldt de politie. Uiteindelijk werden er zeven mensen aangehouden uit Roemenië, vier mannen en drie vrouwen. Van die zeven zijn er drie gewond, zij moesten naar het ziekenhuis. Een van hen had een ernstigere steekwond en moest in het ziekenhuis blijven. De andere zes verdachten zijn ingesloten, in de tussentijd doet de recherche verder onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!