zondag 19 mei 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobilist (84) zonder rijbewijs rijdt onder invloed van verdovende middelen talud af...

Automobilist (84) zonder rijbewijs rijdt onder invloed van verdovende middelen talud af Sprang-Capelle

Een (84)-jarige bestuurder uit Rotterdam maakte het op 2e Paasdag wel erg bont. Hij belandde met zijn personenauto onderaan het talud op de Bevrijdingsweg, nadat hij de macht over het stuur was kwijtgeraakt.

Na controle bleek dat het rijbewijs van de man al 2 jaar geleden ongeldig was verklaard. Hij toonde op de Bevrijdingsweg een eigen gemaakt geplastificeerd rijbewijs B ten overstaande van de agenten. Hoezo creatief…?

Ook testte de man positief op het gebruik van verboden middelen. Tegen de bestuurder werd proces-verbaal opgemaakt en omdat dit niet de eerste keer was, werd ook zijn voertuig in beslag genomen. Later zal besloten worden wat er met het voertuig gaat gebeuren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!