zondag 19 mei 2024
spot_img
HomeFotografieOudere vrouw gewond na botsing tegen boom Dongen

Oudere vrouw gewond na botsing tegen boom Dongen

Op de Nieuweweg in Dongen heeft een oudere automobiliste dinsdagochtend de controle over haar voertuig verloren. Rond half tien werden de hulpdiensten gealarmeerd. De auto raakte aan de linkerkant van de weg een boom en kwam uiteindelijk tot stilstand aan de rechterkant. De auto van de vrouw liep aanzienlijke schade op. De vrouw raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Voor onderzoek werd de weg afgesloten. Een bergingsbedrijf zal de auto takelen en afvoeren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!