donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieGewonde bij crash op Taxandriaweg-West Waalwijk

Gewonde bij crash op Taxandriaweg-West Waalwijk

Een automobilist is woensdagochtend even voor half zeven op de Taxandriaweg-West in Waalwijk met zijn auto gecrasht. De bestuurder was in de bocht de macht over het stuur verloren en kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand. De bestuurder was door de harde klap gewond geraakt. De auto zit aan de voorkant en achterkant flink in elkaar door de klap. Tijdens het incident werd de weg afgesloten door de politie. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!