donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieVoetganger raakt gewond door botsing met auto bij weekmarkt in Waspik

Voetganger raakt gewond door botsing met auto bij weekmarkt in Waspik

Een voetganger is woensdagmorgen gewond geraakt bij een botsing met een auto op het Dorpsplein in Waspik. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde even na 09.00 uur in het centrum van Waspik. De voetganger wilde naar de weekmarkt lopen en kwam toen in botsing met een auto. De voetganger is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De weg was dicht tijdens de afhandeling van het incident.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!