donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBrandweer bevrijdt jongen uit slooppand aan de Eerste Zeine Waalwijk

Brandweer bevrijdt jongen uit slooppand aan de Eerste Zeine Waalwijk

Rond kwart over zes dinsdagavond kreeg de brandweer een melding van assistentie politie aan de Eerste Zeine in Waalwijk.

Een jongen besloot om een slooppand binnen te gaan. De jongen was met meerdere vriendjes van hem, het terrein opgegaan van het oude slachthuis. De jongen was alleen binnen het slooppand ingegaan, maar kon niet meer terug naar buiten.

De jongens hadden geen mobiele telefoon bij om hulp in te schakelen. Een van de jongens had hulp geroepen van een omstander een straat verderop, die de politie en brandweer direct heeft gebeld.

Volgens omwonende spelen met regelmaat tieners op het terrein. Volgens een buurtbewoner is het erg gevaarlijk omdat de boel op instorten staat. De brandweer had de jongen via een ladder snel kunnen bevrijden. Na een duidelijk gesprek met de politie liepen de jongens geschrokken naar huis toe.

Volgens jongeren gaat er een filmpje rond op TikTok waarbij het slooppand van het slachthuis te zien is. Jongeren roepen elkaar via TikTok op om het slooppand te bezoeken, wat gevaarlijke situaties kan opleveren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!