donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVolledige achterzijde breekt van auto af door kettingbotsing bij Drunen, A59 vol...

Volledige achterzijde breekt van auto af door kettingbotsing bij Drunen, A59 vol met brokstukken

 Drie auto’s zijn woensdagmiddag op elkaar gebotst op de A59 bij Drunen. Daarbij brak de volledige achterzijde van één van de voertuigen af. Terwijl het ongeval werd afgehandeld zorgde een file voor grote vertraging richting Den Bosch. Van een andere wagen viel een koplamp op de weg. Door de grote schade lag het asfalt bezaaid met brokstukken. Alle voertuigen zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. Hoe de auto’s elkaar konden raken, werd uitgezocht door de verkeersongevallendienst van de politie.

Agenten spraken daarvoor met de inzittenden en bestuurders. Niemand van hen raakte gewond. Totdat de auto’s van de weg waren gehaald, bleef de weg richting Den Bosch tijdelijk dicht. Ook moest al het afval van de weg worden geruimd. Tot aan de afslag naar Drunen stond het verkeer vast.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!