donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieScooterrijder raakt gewond bij botsing met kleine safariauto in Loon op Zand

Scooterrijder raakt gewond bij botsing met kleine safariauto in Loon op Zand

Een scooterrijder is woensdagochtend gewond geraakt bij een botsing met een bijzondere auto in Loon op Zand. De kleine buggy, die iets wegheeft van een safariwagentje, klapte op de scooter bij de kruising van de Bergstraat met de Blauwloop. Iets voor 07.00 uur ging het mis, toen het safariautootje het kruispunt op reed. De scooterrijder, die wilde oversteken vanaf een fietspad, kon de buggy niet meer ontwijken en viel omver. Een ambulance moest naar Loon op Zand komen om de verwondingen van het slachtoffer te behandelen. Uiteindelijk moest de scooterrijder naar het ziekenhuis worden gebracht.De bestuurder van het safariwagentje raakte niet gewond. Wel liep de scooter bij de botsing grote schade op. Zo braken onderdelen af. De buggy kon na de afhandeling van het ongeval doorrijden. Zelfs een kangoeroebeeldje op de bumper bleef intact.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!