donderdag 30 mei 2024
HomeFotografiePostbezorgster valt hard op de weg door botsing met auto

Postbezorgster valt hard op de weg door botsing met auto

Een postbezorgster is woensdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto aan de Haven in Sprang-Capelle. De bezorgster, die op een scooter reed, kwam door de botsing hard ten val op het wegdek. De hulpdiensten kwamen met spoed voor medische hulp. Ze is na een behandeling ter plaatse met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.De auto raakte door de klap beschadigd aan de voorzijde. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!