donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieWoning blank door gesprongen waterleiding, dweilen met de kraan open

Woning blank door gesprongen waterleiding, dweilen met de kraan open

 Bewoners van een huis aan de Hondsdraf in Sprang-Capelle stonden donderdagmiddag met de voeten in het water. Rond 16.15 uur is daar een waterleiding gesprongen. De brandweer kwam ter plaatse om het water weg te pompen. Brabant Water kwam ook ter plaatse en heeft de kraan van de gehele straat dichtgedraaid. Het betrof de leiding van de meter in de waterput. De woning stond blank en er is veel waterschade. De bewoners hebben geprobeerd de woning droog te houden maar de druk was zo hoog dat het dweilen met de kraan open was. De oorzaak van het lek is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!