donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTraumahelikopter ingezet voor ongeval waarbij man wordt aangereden

Traumahelikopter ingezet voor ongeval waarbij man wordt aangereden

Een man is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Drunen. De man wilde oversteken aan de Overlaatweg en werd geraakt door een auto. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De eerste melding van het ongeval kwam rond 14.40 uur binnen. Er werd een traumahelikopter opgeroepen. Ook kwamen er twee ambulances ter plaatse. Een toevallig voorbijkomende brandweerwagen stopte ook bij het ongeval. Enkele brandweerlieden hielpen mee waar ze konden. Ondertussen zette de politie de weg af.

De politie deed nog verder onderzoek naar wat er precies was gebeurd. Het was niet meteen duidelijk of de aanrijding ervoor zorgde dat de man gewond raakte of dat hij vlak hiervoor onwel werd en de auto hem hierna nog raakte.

De bestuurster van de auto is een oudere vrouw. Zij was flink overstuur vanwege het incident en was enorm geschrokken.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!