donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto en scooter botsen in Drunen, enorme schade aan beide voertuigen

Auto en scooter botsen in Drunen, enorme schade aan beide voertuigen

Een auto en een scooter zijn maandagmiddag met elkaar in botsing gekomen in Drunen. Dat gebeurde rond 13.30 uur op de Prins Bernhardstraat. Het resultaat? Enorm veel schade. Zowel de scooter als de auto hebben behoorlijk veel schade; de voorbumper van de auto ligt er helemaal af en er liggen brokstukken van de scooter over de weg verspreid. De auto is door een takelbedrijf opgehaald. De scooterrijdster raakte gewond bij het incident. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto was erg geschrokken maar kwam er ongeschonden vanaf.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!