donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieFietsster gewond na botsing tegen auto, vrouw ter plekke nagekeken

Fietsster gewond na botsing tegen auto, vrouw ter plekke nagekeken

Een fietsster is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel. Op de auto is precies te zien waar het slachtoffer het voertuig raakte. Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur. Er werd een ambulance opgeroepen. Die kwam met twee politiewagens op het ongeluk af. In de auto zit een deuk op de plek waar de fietsster tegenaan reed. De vrouw is ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!