donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBestuurder loopt weg na botsing tegen boom Sprang-Capelle

Bestuurder loopt weg na botsing tegen boom Sprang-Capelle

Een automobilist kwam zaterdagochtend met zijn voertuig op zijn kop terecht, nadat hij tegen een boom aanbotste op de Wendelnesseweg-Oost in Sprang-Capelle.

Het ongeluk gebeurde rond 04.00 uur. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse, maar troffen daar geen bestuurder aan. In en rondom de auto lag flink wat bloed. De politie is meteen gaan zoeken in de omgeving naar de bestuurder, ook een politiehelikopter zocht mee.

Enige tijd later werd niet ver van het ongeval een gewonde man aangetroffen. Het gaat hier waarschijnlijk om de bestuurder. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht. De zwaar beschadigde auto werd getakeld. De weg was enige tijd dicht voor verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!