donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieEfteling-hek volledig uit de grond gereden

Efteling-hek volledig uit de grond gereden

Bij de ingang van de Efteling in Kaatsheuvel is vrijdagavond een groot hekwerk compleet uit de grond gereden. De schade aan het hekwerk is groot. Even na 23.30 uur reed de automobilist vrijdagavond vanaf de Europalaan tegen het hekwerk aan. Vervolgens reed hij over de parkeerplaats. Politie, ambulance en beveiliging van de Efteling kwamen ter plaatse. Het is nog niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren. De auto is getakeld en de bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!