donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBrand in garage van woning in Waalwijk: hulpdiensten adviseren ramen en deuren...

Brand in garage van woning in Waalwijk: hulpdiensten adviseren ramen en deuren gesloten te houden

 De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt voor een brand in een garage van een woning aan de Graafschapstraat in Waalwijk. Inmiddels is de brand onder controle. De hulpdiensten adviseren nog altijd ramen en deuren gesloten te houden door de grote hoeveelheid rook. De brand werd om ongeveer 15.30 uur gemeld. Bij aankomst van de brandweer stond de hele garage al in brand. Met onder meer 3 tankautospuiten is de brandweer aanwezig. Uit onder andere Kaatsheuvel is versterking opgeroepen. De brandweer heeft het vuur inmiddels onder controle. ‘Er kan nog enige tijd overlast zijn door bluswerkzaamheden’, laat de Veiligheidsregio Midden West-Brabant weten. Er wordt geadviseerd de ramen en deuren in de omgeving gesloten te houden door de grote hoeveelheid rook.

Hoe de brand kon ontstaan, is nog niet duidelijk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!