donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieWiel van elektrisch wagentje breekt los door achteruitrijdende auto, bestuurder raakt gewond

Wiel van elektrisch wagentje breekt los door achteruitrijdende auto, bestuurder raakt gewond

De bestuurder van een kleine elektrische auto is donderdagochtend lichtgewond geraakt bij een botsing met een achteruitrijdende auto. Dat gebeurde in Sprang-Capelle op de Dick Flemmingstraat, die zich bevindt op een industrieterrein. Het achterwiel brak door de klap van het 45-kilometerwagentje af.

De eerste melding van het ongeluk kwam rond 11.20 uur binnen bij de hulpdiensten. Ambulancepersoneel behandelde de lichtgewonde bestuurder. Voor de zekerheid werden de accu’s door de brandweer uit het autootje gehaald. De batterijen bleken nog intact, maar de voorruit van het wagentje zit vol barsten.

Tijdens het politieonderzoek en de bergingswerkzaamheden was de straat tijdelijk afgesloten. De gewonde bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!