maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrouw gewond nadat trike in water belandt tijdens tourtocht in Kaatsheuvel

Vrouw gewond nadat trike in water belandt tijdens tourtocht in Kaatsheuvel

Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt nadat ze met een trike in het water terechtkwam. Het kind wat ook op de trike zat raakte niet gewond. Het ongeval gebeurde in de Belgiëstraat tijdens een tourtocht met meerdere trikes. De tourtocht vond plaats vanaf de Braderie van het Pleinfestival in het centrum van Kaatsheuvel. Het is niet duidelijk hoe het ongeval precies kon gebeuren. De bestuurster is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, het kind raakte niet gewond. De trike is door een takelbedrijf uit de sloot gehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!