maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrouw verliest macht over het stuur van haar brommobiel en rijdt in...

Vrouw verliest macht over het stuur van haar brommobiel en rijdt in sloot Sprang-Capelle

Een oudere vrouw is zondagavond de macht over het stuur van haar brommobiel verloren en daarbij in een sloot terecht gekomen aan de Tolweg in Sprang-Capelle. De vrouw liep hierbij lichte verwondingen op. De vrouw is door de brandweer uit haar brommobiel gehaald en naar boven gehesen. Vervolgens heeft de ambulance haar netjes thuis afgezet. De familie van de vrouw moet de brommobiel zelf uit het water halen, aangezien het professioneel laten wegtakelen van een brommobiel niet wordt verzekerd. De dame had de brommobiel pas een maandje in haar bezit.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!