maandag 17 juni 2024
HomeFotografieBrommobiel en fietser botsen op elkaar: ‘Wonder dat kinderen van avondvierdaagse niet...

Brommobiel en fietser botsen op elkaar: ‘Wonder dat kinderen van avondvierdaagse niet zijn geraakt’

Een brommobiel is vrijdagmiddag met een fietser in botsing gekomen aan de Drunenseweg in Waalwijk. De fietser belandde op de voorruit van de brommobiel en raakte gewond aan zijn hoofd. Het ongeval gebeurde rond 18.15 uur. Op dat tijdstip stonden de EHBO’ers van de avondvierdaagse in Waalwijk klaar en hebben direct eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Op dat pad liepen ook kinderen die meededen aan de avondvierdaagse. Volgens de EHBO is het een wonder dat deze kinderen niet geraakt zijn, gezien de drukte op het pad. Het ambulancepersoneel heeft de man nog verder onderzocht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!