maandag 17 juni 2024
HomeFotografieFelle brand verwoest geparkeerde auto in Drunen, waarbij zelfs airbag uitklapt: mogelijk...

Felle brand verwoest geparkeerde auto in Drunen, waarbij zelfs airbag uitklapt: mogelijk brandstichting

 Een geparkeerde auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag bijna volledig uitgebrand in Drunen. Toen de brandweer aankwam bij het Offenbachplantsoen, stond de wagen al compleet in lichterlaaie. Mogelijk is de brand aangestoken.

Omwonenden werden rond 02.00 uur opgeschrikt door de felle autorand, midden in de Componistenbuurt. Ook een naastgelegen heg vatte snel vlam. Met een bluswagen rukte de brandweer uit naar Drunen, waarna het vuur onder controle kwam en niet nog meer schade aanrichtte.

Van de auto was na de brand weinig meer over. De motor brandde volledig uit, de lak aan de buitenkant smolt voor een groot deel weg en zelfs de airbag in het stuur bleek uitgeklapt. Door de politie wordt de oorzaak van de brand onderzocht, waarbij brandstichting niet wordt uitgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!