maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTwee ambulances en traumahelikopter ingezet voor ernstig scooterongeluk in Waalwijk

Twee ambulances en traumahelikopter ingezet voor ernstig scooterongeluk in Waalwijk

Een scooterrijder is zondagochtend rond half tien van de weg geraakt en van zijn scooter gevallen. Dit gebeurde op een fietspad langs de Westelijke Niedijk in Waalwijk. De bestuurder van de scooter raakte daarbij zwaargewond. Ter plaatse waren er twee ambulances en een traumahelikopter. Het is onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De scooterbestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie handelt het ongeval verder af.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!