zondag 16 juni 2024
HomeFotografieBankstel vliegt in de brand in bedrijfspand in Waalwijk

Bankstel vliegt in de brand in bedrijfspand in Waalwijk

 Een bankstel vloog maandagmiddag in de brand in een vrijwel leegstaand bedrijfspand aan de Dijkstraat in Waalwijk. Daardoor stond het gebouw voor een korte tijd vol rook. De brandweer was er snel bij om het vuurtje te blussen. Op het moment dat het brandje uitbrak, was niemand aanwezig in het gebouw. Nadat het vuur geblust was, heeft de brandweer het pand geventileerd. Over hoe de brand precies ontstond, is nog niets bekend.

Het bedrijfspand staat om de hoek van de bekende stadsbrouwerij Sint Crispijn.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!