maandag 17 juni 2024
HomeFotografieBezorgbus raakt van weg en botst tegen boom, bestuurder met spoed naar...

Bezorgbus raakt van weg en botst tegen boom, bestuurder met spoed naar ziekenhuis

 Een bezorgbus is dinsdagavond tegen een boom gebotst in Vlijmen. De Ruidigerdreef was daarom tijdelijk afgesloten. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur, waarbij de voorkant en bestuurderskant van de bus tegen de boom botsten. Een ambulance kwam naar de Ruidigerdreef om de gewonde automobilist naar het ziekenhuis te brengen. Hoe de bestuurder van de weg af kon raken, is niet duidelijk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!