donderdag 25 juli 2024
HomeFotografiePolitie doet inval in loods Kaatsheuvel: 560 liter amfetamineolie gevonden in jerrycans

Politie doet inval in loods Kaatsheuvel: 560 liter amfetamineolie gevonden in jerrycans

De politie heeft vrijdagmiddag in een loods in Kaatsheuvel 560 liter aan amfetamineolie gevonden. Een arrestatieteam deed daarvoor een inval in het oude bedrijfspand. Twee mannen die in het pand aan de Hoofdstraat aanwezig waren, zijn aangehouden. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) van de politie is aanwezig om de jerrycans en olie op te ruimen. Door de politie wordt verder onderzoek gedaan. Eén van de aangehouden mannen droeg een beschermd wit pak. De verdachten zijn geblindoekt naar een arrestantenbus geleid.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!