donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieEnorme explosie verwoest muur en auto's bij huis in Sprang-Capelle: 'Mijn vrouw...

Enorme explosie verwoest muur en auto’s bij huis in Sprang-Capelle: ‘Mijn vrouw zat rechtop in bed’

Een enorme explosie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een berging en auto’s verwoest aan de Dravik in Sprang-Capelle. Volgens de politie gebeurde dat rond 03.35 uur. Daardoor is de hele muur van een berging ontzet. Ook de auto’s van de bewoner en van de buren, die naast het schuurtje op de oprit staan, zijn beschadigd. De dakgoot ligt op de motorkap. Aan de overkant van de straat ligt een ruit aan diggelen. De politie laat weten dat de bewoners thuis waren toen de explosie plaatsvond. Ze raakten niet gewond, maar zijn wel erg geschrokken.

De politie heeft de locatie afgezet en de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) zijn ter plaatse. Het is nog niet duidelijk waarmee de explosie veroorzaakt is. Door forensische rechercheurs zijn sporen veilig gesteld. Ook is er een buurtonderzoek gedaan naar mogelijke getuigen en camerabeelden. ‘De bevindingen van de onderzoeken worden bij elkaar gelegd om te proberen de daders van deze explosie zo spoedig mogelijk te vinden’, meldt de politie. Maar we kunnen daarbij wel hulp gebruiken. Mensen die in de nacht iets gezien hebben in de omgeving van Dravik. Of mensen die camerabeelden hebben waar de mogelijke verdachten op staan. Alle informatie die kan leiden tot de aanhouding is welkom.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!