donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieGewonden bij ongeval op Experience Island Loon op Zand

Gewonden bij ongeval op Experience Island Loon op Zand

Bij een ongeval met een terreinwagen op het terrein van Experience Island in Loon op Zand zijn zaterdag aan het begin van de avond meerdere mensen gewond geraakt. Door onbekende oorzaak belandde een terreinwagen op zijn kant. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Het gewonde slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hoeveel personen er uiteindelijk gewond zijn geraakt is niet bekend. Ook waren medewerkers van het terrein aanwezig. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Op het terrein word veel gereden in ruw terrein.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!