donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieKop-staart aanrijding Midden-Brabantweg Sprang-Capelle

Kop-staart aanrijding Midden-Brabantweg Sprang-Capelle

Drie auto’s zijn maandagochtend op elkaar gebotst op de Midden-Brabantweg, de N261, bij Sprang-Capelle. De schade aan de betrokken wagens is groot. Twee rijstroken waren afgezet. Het ongeluk gebeurde rond 10.40 uur. Politie en ambulance rukten uit. Verschillende bestuurders zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Twee rijstroken waren afgezet door de inzet van de hulpdiensten. Een takelbedrijf heeft de betrokken voertuigen weggehaald. Inmiddels is de weg weer vrij.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!