donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAuto en mini touringcar botsen op elkaar Sprang-Capelle

Auto en mini touringcar botsen op elkaar Sprang-Capelle

Zaterdagavond rond kwart voor twaalf is op de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle een ongeval gebeurd tussen een personenauto en een mini touringcar. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. De chauffeur van de mini touringcar had kort daarvoor klanten afgezet en was op weg om volgende klanten op te halen. De bestuurder van de auto heeft kort het ongeval verlaten maar kwam snel weer terug naar de plaats van het ongeval. De Raadhuisstraat was korte tijd dicht voor verkeer. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd en zijn getakeld. De politie was ook ter plaats.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!