donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieBeschadigde auto gedumpt Julianalaan Sprang-Capelle

Beschadigde auto gedumpt Julianalaan Sprang-Capelle

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Julianalaan nabij Zidewinde in Sprang-Capelle een auto gedumpt. De politie die op de melding af kwam troffen de auto al rokend aan. De politie schakelde de brandweer in. De brandweer kwam uiteindelijk ter plaatse en konden al snel vast stellen dat de auto niet in brand stond. Het is onbekend wie er in de auto heeft gereden. De auto had schade aan de voorkant en er was een zijraam met plastic afgedekt. Ook zat er gras in in de bumper. De politie heeft de auto laten takelen. Er is mogelijk elders met de auto gecrost.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!