donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieMan valt van fiets in Loonse en Drunense Duinen en raakt gewond:...

Man valt van fiets in Loonse en Drunense Duinen en raakt gewond: traumahelikopter landt in de duinen

Bij een ongeluk op de Waalwijksebaan in de Loonse en Drunense Duinen is een man gewond geraakt. Hij was tijdens het fietsen in het natuurgebied van de fiets gevallen. Er kwamen meerdere ambulances en politiewagens ter plaatse. Een gealarmeerde traumahelikopter landde kort bij het incident in de duinen. De man is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!