donderdag 25 juli 2024
HomeFotografiePoes Jynx gaat op avontuur en klimt via dakraam op het dak...

Poes Jynx gaat op avontuur en klimt via dakraam op het dak Kaatsheuvel

Poes Jynx is maandag aan het begin van de middag op avontuur gegaan. Poes Jyxn zag de kans om via een dakraam het dak op te klimmen. De brandweer kwam met twee wagens ter plaatse waaronder een hoogwerker om poes Jynx van het dak te halen. Dit was bij een woning aan de Leest in Kaatsheuvel.De eigenaar van de poes ging mee met het bakje van de brandweer om zo poes Jynx te redden. Toen ze eenmaal boven waren roepte de eigenaar Jynx en die kwam toen naar hem gelopen waardoor de eigenaar Jynx konden pakken. Het was uiteindelijk een hachelijke moment voor Jynx. De eigenaar heeft Jync veilig binnen gebracht. Waarom Jynx via het dakraam het dak is gegaan is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!