donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAuto's branden uit bij complex voor arbeidsmigranten in Waalwijk, politie sluit opzet...

Auto’s branden uit bij complex voor arbeidsmigranten in Waalwijk, politie sluit opzet niet uit

 Vier auto zijn in de nacht van maandag op dinsdag uitgebrand op een parkeerplaats in Waalwijk. Een drietal personenwagens en een bestelbus vatten door onbekende oorzaak vlam aan de Pompweg. Dat gebeurde naast arbeidsmigrantencomplex WorkInn. De eerste melding kwam rond 04.20 uur bij de hulpdiensten binnen. Brandweerlieden rukten uit met twee bluswagens. Omdat het vuur snel oversloeg, raakte ook een vijfde auto beschadigd op de parkeerplaats. Door de felle vlammen was de rook zelfs vanuit Kaatsheuvel te zien. De politie sluit niet uit dat het vuur is aangestoken.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!