donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieBakwagen rijdt achterop auto op A59 bij Waalwijk: deur uit auto geknipt...

Bakwagen rijdt achterop auto op A59 bij Waalwijk: deur uit auto geknipt om bestuurder te bevrijden

 Een bakwagen is woensdagmiddag rond 17.15 uur achterop een auto gereden op de A59 bij Waalwijk. De brandweer moest de deur van de auto eruit knippen om de chauffeur te bevrijden. Het ongeluk gebeurde op de A59 richting Den Bosch. Nadat de bestuurder van de auto door de brandweer was bevrijd, is hij gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De twee mannelijke inzittenden van de bakwagen zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Het overige verkeer ondervond grote hinder van het ongeluk: al het verkeer moest over de vluchtstrook. Mensen die de file probeerden te omzeilen door dwars door het centrum van Waalwijk heen te gaan, kwamen ook bedrogen uit. Door het ongeluk stonden alle binnenwegen van Waalwijk vast.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!