donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieJongen gewond naar het ziekenhuis door aanrijding in Drunen bij Oranjefeest, automobilist...

Jongen gewond naar het ziekenhuis door aanrijding in Drunen bij Oranjefeest, automobilist rijdt door

 Het begon als een feestje, maar sloeg om in een heftig ongeval. Het was dinsdagavond feest op het Raadhuisplein in Drunen tijdens de wedstrijd van Nederland, zeker na de overwinning. Maar later op de avond raakte een jongen gewond bij een aanrijding. De automobilist ging ervandoor. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. De eerste melding van het ongeval kwam kort na 23.00 uur binnen. Het was erg druk omdat er op het plein vanwege de wedstrijd van Oranje. Een aantal mensen hielp bij het afschermen van het slachtoffer toen hij werd behandeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!