donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieGrote ravage door vier autobranden in Wijk en Aalburg, politie kan opzet...

Grote ravage door vier autobranden in Wijk en Aalburg, politie kan opzet nog niet uitsluiten

Vier geparkeerde auto’s zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgebrand aan de Perzikstraat in Wijk en Aalburg. Het vuur sloeg vanaf een van de voertuigen over op de andere drie, waarna bijna niets meer van de wagens overbleef.

De brandweer werd rond 03.15 uur gealarmeerd over de brand nabij het wijkcentrum, waarna met een bluswagen werd uitgerukt. Om het vuur uit te krijgen, werd onder meer met schuim geblust. Ondanks de snelle actie van de politie en brandweer, kon niet worden voorkomen dat de vier auto’s verwoest werden. Ook een bakwagentje brandde volledig uit.

In de straat bleef een grote ravage achter. Om onderzoek te kunnen doen naar de oorzaak van de brand, werd een lint gespannen rond een deel van de Perzikstraat. Rechercheurs kunnen echter pas met hun werk beginnen zodra alle eigenaren van de auto’s achterhaald zijn. Brandstichting kan nog niet door de politie worden uitgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!