donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBestuurder verliest macht over het stuur en ramt bushokje Midden-Brabantweg Loon op...

Bestuurder verliest macht over het stuur en ramt bushokje Midden-Brabantweg Loon op Zand

Een bestuurder is dinsdagochtend op de Midden-Brabantweg bij Loon op Zand gewond geraakt bij een ongeval. De automobilist crashte tegen een bushokje, waardoor de ravage groot was. De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en crashte uiteindelijk tegen een bushokje. De ravage was groot en de weg lag bezaaid met glas. Het bushokje raakte door het ongeval zwaar beschadigd en zal vervangen moeten. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de ravage op te ruimen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!